Aperitivo cenato

Met Graziella -die ik vorig jaar in de Abruzzen heb leren kennen- ging ik voor een aperitivo cenato naar bar Berardo in Pescara. Het is een uitstekend alternatief voor een diner (cena); zeker als je ’s middags al uitgebreid geluncht hebt. Naast een heerlijke Prosecco bestelde Graziella diverse kleine gerechtjes voor ons, waaronder een pasta, olijven, mozzarella en diverse belegde mini-broodjes. En dat voor de prijs van, je zult het niet geloven… 5 euro.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s