Bijna is het zover!

Bijna is het zover!

In voorbereiding op mijn vakantie van komende week blader ik vol enthousiasme door mijn digitale fotoboek van mijn vorige bezoeken aan de Abruzzo.

Dit is een van mijn favoriete stranden: Lido Riccio. Ik ben er alleen in het voor- en naseizoen geweest en toen was het er erg rustig. Verder heeft het een – fijn – zandstrand, heerlijke bedjes en parasols en niet te vergeten ontzettend aardige beheerders.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s