Om alvast in de stemming te komen…

Om alvast in de stemming te komen...

Volgende week is het zover. Dan ga ik weer naar Italië. Deze keer verblijf ik vooral aan de kust van de Abruzzo. Lekker relaxen, beetje koken, eten en veel Italiaans oefenen… Heb er zo’n zin in. Vandaag ga ik alvast de Italiaanse sfeer opsnuiven in Haarzuilens. Daar wordt dit jaar – al voor de 10e keer en ik ben er nog nooit geweest – het Italië Evenement georganiseerd. Alles wat uit Italië komt of ermee te maken heeft, schijnt aanwezig te zijn. Ik deze keer dus ook…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s