Buiten eten in Almere (3) – Prachtige (lamp)olie

Bij de stand van Olivioli ben ik direct verliefd op de fles én de verpakking van het Italiaanse merk Typuglia op. Een mooie fles van aardewerk verpakt in een prachtige vormgegeven ‘doos’. Alles is met zorg gemaakt. Een banderol om de verpakking, een label met een paar blaadjes van de olijfboom en het hergebruik van de verpakking. De ‘doos’ is namelijk -met behulp van de  gebruiksaanwijzing- eenvoudig te gebruiken als lamp. En, zeker niet onbelangrijk… de olijfolie is ook nog eens overheerlijk!

Meer informatie: http://www.olivioli.com

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s