Simpele start

Simpele start

Een van mijn favoriete antipasti zijn de crostini’s. Makkelijke te maken. Grote variatie mogelijk. Heerlijke smaken.

Om te beginnen neem je brood; stokbrood, dik boerenbrood, wit brood. Als het maar lekker is. Dat snij je in plakken en smeer je in met een doormidden gesneden knoflookteentje. Eventueel besprenkel je het met een beetje olijfolie. Dan doe je ze een minuut of 10 de oven in.

Deze broodjes beleg je met alles wat je lekker vindt, bijvoorbeeld gegrilde courgettes, een tomatensalsa, prosciutto… Simpeler kan (bijna) niet!

Advertentie

4 Comments

  1. Als heel nederland iedere ochtend 10 minuten z,n brood in de oven gaat leggen.. dan hoef ik niet uit te leggen wat dat op mondiale schaal betekent voor de cardbord footprint. om over het milieu maar helemaal te zwijgen !

    1. ohi ohi ohi…hoe milieu onvriendelijk zijn de italianen die elke dag twee keer warme maltijden eten…zullen wij allemaal op mondiale scaal gaan switchen voor de nederlandse eetpatroon, twee keer per dag boterham eten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s