Heerlijke restpartij…

Heerlijke restpartij...

Toen ik gisteren de vellen voor de lasagne op maat had gesneden, heb ik van de restjes snel even tagliatelle gemaakt. Daar maak ik vandaag met wat restanten van het diner van gisteren een snelle pastamaaltijd van.

Een paar overgebleven gegrilde courgetteplakjes verwarm ik nu samen met een gesnipperd knoflookteentje in de olie. Ik doe daarbij wat citroensap en het geheel gaat door de verwarmde tagliatelle. Een beetje geraspte pecorino (romano) erover. En eten maar!

Advertentie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s