Nieuw!

Wat heerlijk zo’n ticket op zak. Ik deed vanochtend bijna fluitend een hardlooprondje van 5 kilometer. Bergopwaarts. Daarna zat ik heel relaxed op de stoel bij de mondhygiëniste, ondanks dat ze na de eerste inspectie zei ‘ik maak me niet zo’n zorgen om dat wegtrekkende tandvlees, de rest is er veel erger aan toe’. Drie nieuwe afspraken gepland: ‘Dan moet het wel weer goed zijn…’. Haha, dat ticket nemen ze me niet meer af!

Dus nu actie in de tent. Lezen, lezen en nog eens lezen. En dan een beetje een gestructureerde route plannen, zodat ik veel zie, maar niet hele dagen in de auto zit. Natuurlijk plan ik nog een (mid)dagje in voor het relatiebeheer. Un caffé, un pranzo o un po di vino met Carolina en Luigi, de pizzaman en de slager van Tollo staat zeker op het programma. Daarnaast wil ik vooral belangrijke culturele, historische, culinaire en mooie locaties zien, waar ik nog niet geweest ben.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s