Zal ik wel? Zal ik niet?

Gelukkig, de zon komt er weer een beetje door. Daar word ik toch echt wel weer blij van. Als hij er even niet is, zoals gisterochtend en vanochtend, dan denk ik direct ‘toch nog maar even een ticket naar Italië boeken voor september?’.

Het is dan ook al weer ruim twee maanden geleden dat ik er geweest ben. En als ik met een website over de Abruzzo wil starten, dan is het handig om weer een flinke voorraad beeld en informatie te hebben. Echter, een paar dagen weg kost ook weer flink wat geld. Het ticket is niet zo duur, maar het parkeren op de luchthaven, autohuur, overnachten. Alles bij elkaar is het dan best weer veel geld. En vergeet de benzinekosten niet; in Italië is de prijs voor een liter al twee euro! Maar… als ik geen informatie heb, kan ik geen website maken. En alleen informatie van internet halen, vind ik ook niet de manier. Dus, eigenlijk moet ik gewoon gaan. Ik heb geen keus!!!

 

Advertentie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s