Hoe zoek jij?

Deze week heb ik een leuk gesprek gehad met een internetmarketingbedrijf. Hoe zorg je dat je zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten van Google? En hoe zorg je dat je daar zo weinig mogelijk voor betaalt? Maar ook, hoe kun je je eigen site aantrekkelijk maken voor eventuele advertenties, zodat je daar ook iets mee kunt verdienen?

En dat laatste is vooral aantrekkelijk omdat ik besloten heb een website te gaan maken over de Abruzzo. Met toeristische tips, recensies over restaurants en logeermogelijkheden en andere leuke wetenswaardigheden. Maar waar ik nu benieuwd naar ben, waar zoek JIJ je informatie als je op vakantie gaat? En als je op internet zoekt, op welke woorden google je dan? Heb je een app van je vakantiebestemming? Een boek? Laat het me weten…

Advertentie

5 Comments

  1. ik zoek vantevoren op intetnet op bezienswaardigheid maar uiteindelijk wil ik op de plek van bestemming een boek bij me hebben.. Zo klein mogelijk dat wel, anders irriteert het gewicht…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s