Verhuisdozen gezocht!

Al meer dan een week niets geschreven, maar dat wil niet zeggen dat er niets meer gebeurd. Ik ben vooral veel aan het nadenken… 🙂 Over de activiteiten die ik nu kan opstarten, over het ‘bijeenrapen’ van gelden, over eventuele werkzaamheden naast de bed & breakfast. Buiten het feit dat dit laatste waarschijnlijk financieel puur noodzakelijk is, is het ook handig voor het opdoen van ander contacten.

Daarnaast is het altijd fijn om met praktische zaken bezig te zijn. Als het huis te koop gezet gaat worden, dan is het verstandig om de kelder als logeerkamer in te richten. Om dit een niet al te grote klus te laten worden én met het ‘mindere’ weer in het vooruitzicht ga ik de komende dagen de kelder opruimen. Eventueel spullen die ik niet gebruik in dozen pakken. Dus… wie heeft er nog verhuisdozen op voorraad?

 

 

 

Advertentie

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s