Abruzzo promo!

Vandaag maar weer eens verdiept in de toeristische attracties van de Abruzzen. En eigenlijk vind ik het verbazingwekkend dat de regio nog niet massaal ontdekt is door ‘de Noord-Europese toerist’, want er is voor elk wat wils. In de zomer kun je heerlijk aan het strand liggen, langs de boulevards flaneren, een uitstapje naar een authentiek dorpje maken, waar je heerlijk kunt eten. Je kunt ook verkoeling van de bergen opzoeken die op een klein uurtje rijden van de kust liggen. Wandelen in één van de drie nationale natuurparken die de Abruzzo rijk is en misschien wel op een  beer of wolf stuiten. En omdat het nog niet ontdekt is, is het helemaal niet duur.

In juli en augustus wordt de 140 kilometer lange kuststrook wel druk bezocht door de Italiaanse toerist. Dan schijnt er zelfs geen kamer meer te boeken zijn. Maar in het voor- en naseizoen is het heerlijk verpozen in deze gastvrije streek van Italië…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s