Van links naar rechts

Zo, deel 1 van het ondernemersplan is klaar.

Ik zwalk een beetje van links naar en rechts en terug. Nee, eerst een algemeen plan maken. Waarom eigenlijk? Ik heb toch al hét huis gezien! Maar als dat uiteindelijk niks wordt dan? Dan weet ik toch wat ik wil! Maar het is ook te duur? Oh ja, dat is waar. Maar dan ga ik aan de slag met het financieringsplan. Of toch maar eerst het algemeen plan? Maar het financieringsplan is ook best handig om al te hebben… Nou, nee, toch eerst maar beginnen met het ondernemersplan dus!

En dan ondertussen toch stiekem aan het financieringsplan werken. Ik heb al zoveel ideeën. Misschien dat ik er een paar ga uitwerken en ze dan ga voorleggen aan diversen mensen. En checken op haalbaarheid? En hoe zit het met de Belastingdienst, hier en Italië? Wanneer is iets een gift en wanneer moet je er belasting over betalen? Genoeg te doen, dus! Hup, aan de slag.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s