Jij!

Met die regen van de afgelopen dagen heb ik steeds meer zin om -weer- naar Italië te gaan. Om de omgeving beter te bekijken. Om het huis nog eens te bekijken. Om meer duidelijkheid over hypotheken in Italië te krijgen. En natuurlijk… om lekker te eten en in de zon te zitten.

Maar eerst de plannen beter uitwerken en op papier zetten. Het blijkt nog best lastig te zijn om een algemeen verhaal op papier te zetten. Zonder het huis dat ik gezien heb in mijn achterhoofd te hebben. Het vordert gestaag. Morgen gaat het eerste deel naar de tegenlezer. Altijd fijn, de druk van een -zelfgekozen- deadline.

Ondertussen groeit ook het lijstje met sponsorideeën: Wil jij een eigen kamer in Casa DolceRia? Ben jíj de tuinman die naam gaat maken met mijn tuin? Wilt u uw medewerkers verrassen? Een kamer in uw bedrijfskleuren? Of heb jij geld teveel? Hall of fame? Jouw tegel in de hal van Casa DolceRia? Het is straks allemaal mogelijk…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s