Aan de slag

Huis getaxeerd. Streek gekozen. Prachtige huizen gezien. Nu gaat het echte werk beginnen! De financiën. Wat zou een bed & breakfast kunnen opbrengen in het  eerste jaar, maar ook in het tweede en derde jaar. Hoeveel kamers zou ik minimaal moeten verhuren?  En wat zou de bezetting kunnen zijn? Wat kan ik rekenen voor een kamer?  Ik wil een niet te rooskleurige begroting, want anders reken ik mezelf rijk.

En welke kosten zijn variabel? Welke vast? En wat kost het inrichten van een kamer? En allerhande andere noodzakelijk aan te schaffen spullen.

Daarnaast kijk ik toch ook al vast naar HET huis. Wat zouden de kosten voor de laatste verbouwingen zijn? En schilderkosten? En de tuin. Daar moet natuurlijk ook het een en ander aan gedaan worden. Als ik start, moet het allemaal wel goed zijn. En financieel uitvoerbaar!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s