Ben ritorno!

Met de routebeschrijving bij de hand was het een fluitje van een cent om de weg van Tollo naar het vliegveld te vinden. Na wat gestoei met het ‘automatische’ tanken – verkeerde nummer, dop op slot, geld op – toch de auto met een volle tank afgeleverd. Snel inchecken en dan een kop koffie en een broodje… maar helaas, na het inchecken alleen nog maar automaten met eten en drinken. De vlucht en de terugreis verlopen voorspoedig en ik ben al vroeg thuis.

Wat gingen die dagen in Italië weer snel voorbij. En wat zit m’n hoofd nu vol, zeg. Ik kan bijna niet meer nadenken over de huizen en de mogelijkheden. Gelukkig belt een vriend voor ‘interieuradvies’ en ga ik even langs. De laptop neem ik mee. Na de herinrichting van de woonkamer, laat ik alle foto’s zien en kan ik al mijn bevindingen spuien. Het helpt wel om de zaken weer wat helderder te krijgen.

Als ik net weer thuis ben, komen er onverwacht twee vriendinnen langs om even snel de foto’s te bekijken. Leuk als mensen zo enthousiast zijn. En daarna met een vriendin op pad. Die maakt zich nog wel zorgen of ik alles goed afweeg en wel de juiste keuzes maakt. Moe van de reis en alle indrukken, waardeer ik het nu allemaal niet zo heel erg. Maar ik weet wel dat het goed bedoeld is…

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s