Niet geschikt!

Met Massimo ga ik naar het huis van de Engelsen. Hij heeft 9 jaar in Oxford gewoond, maar is weer terug gekomen naar zijn ‘hometown’. De zon, de zee, het strand en vooral de familie trekken aan hem en aan vele Italianen hun geboorteplaats verlaten om te studeren. Uiteindelijk keren er velen terug.

De locatie, het huis, de tuin, maar vooral het atelier zijn geweldig. Het huis is helemaal klaar mét horren en luiken voor de ramen. De tuin is ook klaar met diverse terrasjes. Het atelier heeft alleen stroom maar zou verder helemaal opgeknapt moeten worden. Maar… in totaal zijn er maar 3 slaapkamers en 2 badkamers. Wat mij betreft niet geschikt voor een b&b. En, wat ook erg belangrijk is, als ik ’s avonds nog even langsrij blijkt dat er geen zon meer is op het terrein. Dat is wel erg jammer.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s