Nieuwe ronde…

Vandaag -via de mail- een afspraak gemaakt met een makelaar voor het laten taxeren van mijn huis. Ik ben benieuwd óf en hoeveel overwaarde er inzit. Een mondelinge taxatie. Dan komt de makelaar kijken en geeft aan hoeveel hij denkt dat het huis kan opbrengen. Een gratis advies.

En… ik heb gereageerd op het huis waarover ik gisteren schreef. Het is super mooi én heel erg geschikt voor een bed & breakfast. Misschien moet ik gewoon toch maar weer naar Italië gaan om dit huis te bekijken. De vluchten van Ryan Air van Weeze naar Pescara zijn maar € 11,- per enkeltje. Echt niet te geloven zo goedkoop. Ik zou dinsdagavond kunnen gaan en donderdag of zaterdag weer terug. Heb er nu al zin in. Misschien eerst de reactie van de makelaar maar even afwachten…

Afbeelding

Advertentie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s