Actie!!!

Daar zit ik dan. Op de bank in Nederland. Denkend aan Italië zie ik… steeds weer dat mooie huis in Ortona voorbijkomen. Verdorie, het huis is gewoon onbewoond. Dat is toch niet eerlijk. En wat als het toch te koop staat? En wat als ik er volgend jaar kom en het is dan een bed & breakfast. Een Nederlands stel, dat dan zegt dat ze gewoon aangebeld hebben omdat het leeg stond, en van het een kwam het ander. Neeeee, dan kan echt niet gebeuren.

Ik besluit de camping ernaast te mailen. Ook de twee agriturismo’s in de buurt stuur ik een mail. Daarin leg ik de situatie uit. Afwachten maar…

 

Afbeelding

Advertentie

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s