Buon apetito!

Dag 7 – Vandaag verkennen we de kust richting het noorden. Mooi is het hier! We bezoeken een rommelmarktje in Pescara en gaan daarna weer op zoek naar het strand. Als we eindelijk bij een strandtentje zitten, begint het helaas te regenen. Dan maar alvast een leuk logeeradres vinden. We komen aan bij een countryhouse La Vertonica in Città Sant’Angelo, waar het vol met auto’s staat. Er is een Italiaans feest aan de gang. Bij het inchecken geeft de eigenaar aan dat we vanavond kunnen eten, maar dat zou dan wel om half 8 al moeten. Prima, eerst even bij het zwembad zitten met een boekje.

Als we ’s avonds het restaurant inkomen, dan blijkt er een tafel gedekt te zijn in een apart kamertje. We zijn de enige gasten. De eigenaar doet een voorstel voor een 5- of 6 gangendiner. Het meeste is eigen fabrikaat. Als eerste krijgen we een zelfgemaakte sangria, die werkelijk overheerlijk is. Kannen wijn en water komen ter tafel en het feest kan beginnen. De eigenaar heeft inmiddels afscheid genomen en we hebben 2 obers en een kokkin tot onze beschikking. Eerst koude antipasti, dan warme. Dan volgt een pasta met truffel. De beroemde geroosterde lamskoteletjes van het huis. Fruit en taartje als toetje. En een heerlijke espresso om weer bij te komen. Wat een geweldig eten en dat – zo blijkt de volgende dag – voor maar 35 euro!

Buona notte!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s