Beren & opstekers!

Een bed & breakfast? Waar? Hoe ga je dat doen? Wanneer? Krijg je wel een hypotheek? In je eentje? Weg van iedereen? In the middle of nowhere? Spreek je de taal? Verkoop je je huis? Zo’n krot verbouwen? Krijg je wel gasten? Hoeveel kamers? Vergis je niet in het werk, hoor! Zou je dat wel doen? Haha, weer zo’n Ik vertrek-verhaal…

Ja, ik zie het je wel doen. Leuk! Wat een uitdaging! Wow. Gaaf. Ik ben je eerste gast! Volgend jaar dus klusvakantie voor ons? Als jij voor eten en drinken zorgt, kom ik klussen. Spannend! Echt iets voor jou!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s